Urenregistratie integreren met CRM

Bij sommige urenregistratie software hoort ook een koppeling met een CRM systeem tot de mogelijkheden. Sommige CRM systemen zijn uitgerust met een urenregistratie functie. Een groot voordeel van deze integratie is dat CRM goed is uitgerust om projecten met meerdere medewerkers te kunnen managen. Wanneer je dus bezig bent met een project kun je in het CRM systeem alle projectgegevens opslaan. Vervolgens kunnen alle andere medewerkers deze informatie inzien en eventueel een workflow worden gestart.

Projecttaken en planningsitems worden rechtstreeks geplaatst in de agenda van de betreffende medewerker. Vanuit deze planningsitems wordt de bestede tijd ingegeven. De workflow mogelijkheden zorgen vervolgens voor de nodige controles en budgetbewaking.

Hoe kies je de beste urenregistratie software dat integreert met je CRM?

Wat is verder jouw wensenlijst voor urenregistratie software, welke functies heb je nog meer nodig om snel en efficiënt te kunnen werken? Gebruik je daarnaast al software en andere apps? Start hieronder de keuzehulp en wij vergelijken voor jou de beste software. Zo vinden we de software die bij jou past.

  Maak je persoonlijke top 3

  Voordelen CRM integratie

  • Makkelijk workflows starten voor een soepele samenwerking
  • Gegevens van opdrachtgever op een centraal punt opgeslagen
  • Betere budgetbewaking waardoor de kans op overschrijding van het budget kleiner is. Wat uiteindelijk weer zorgt voor een betere klantrelatie
  Henk Jan

  Hulp nodig bij het kiezen van de beste urenregistratie tool?

  Download gratis onze checklist om de beste urenregistratie tool te kiezen. Aan de hand van 7 vragen, ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

  Download gratis checklist

  Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

  Dit is Appwiki

  Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

  Appwiki werkt voor jou

  Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

  En zo werkt Appwiki

  We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

  Products