Betalingsmethoden van factuurprogramma

Wanneer je een factuur stuurt, wil je dat er zo snel mogelijk wordt betaald. Je wilt het dan ook zo makkelijk mogelijk maken om te kunnen betalen. Wanneer je meerdere betalingsopties biedt, geef je de klant de kans om dit ook te doen. Facturatie software kan facturen waar bijvoorbeeld een iDeal-link of PayPal-link aan is toegevoegd. Zo kunnen de klanten online betalen in plaats van via de bank. Met één druk op de knop kan de klant de betaling voldoen.

Hoe kies je het beste factuurprogramma met betalingsopties?

Wat is verder jouw wensenlijst voor facturatie software, welke functies heb je nog meer nodig om snel en efficiënt te kunnen werken? Gebruik je daarnaast al software en andere apps? Start hieronder de keuzehulp en wij vergelijken voor jou de beste software. Zo vinden we de software die bij jou past.

 

Maak je persoonlijke top 3

Voordelen van meerdere betalingsopties

  • Drempel om te betalen wordt lager
  • Gebruiksgemak voor klant. Waardoor hij de factuur sneller zal betalen, wat weer zorgt voor een betere cashflow

Benieuwd welke factuur software deze functie ondersteunt? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van factuur software met betalingsmethoden.

Arjan

Hulp nodig bij het kiezen van het beste factuurprogramma?

Download gratis onze checklist om het beste facturatieprogramma voor ZZP'ers te kiezen. Aan de hand van een aantal simpele vragen, ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Download gratis checklist

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products