CRM met ticketsysteem

Jacqueline
Jacqueline
Appwiki expert

Eenvoudig de beste CRM software kiezen?

Bekijk het overzicht met alle CRM software aanbieders. Maak eenvoudig een voorselectie door je wensen aan te geven. Vergelijk de aanbieders vervolgens op prijs, functies en reviews. Wat CRM kan betekenen voor jouw business? Check dan ons artikel hoe je sales boost met CRM.

Bekijk alle aanbieders Boost sales met CRM

Support is een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Wanneer een klant een vraag of klacht heeft, wil je deze het liefst zo snel en goed mogelijk beantwoorden of afhandelen. Sommige CRM systemen zijn dan ook uitgerust met een ticketsysteem. Als een klant een vraag heeft wordt in het CRM systeem een ticket aangemaakt met een eventuele vraag of probleem. Zo kun je de gegevens van de klant inzien en bekijken of de klant eventuele voorgaande problemen heeft gehad.

Alle inkomende en uitgaande tickets geordend en gemonitord met ticketsysteem. Je kunt ze indelen in onderwerp, mate van prioriteit enzovoort. Ook kun je reminders instellen, wanneer je weer voor een bericht aan de slag moet. Stel dat je bijvoorbeeld nog moet wachten tot een leverancier antwoord geeft op de vraag van een klant, dan zet je het bericht even op 'in afwachting'.

Voordelen CRM met ticketsysteem

  • Snel vragen en klachten afhandelen
  • Geeft overzicht. Vragen en klachten zijn geordend waardoor je het overzicht niet verliest

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products