CRM met offerte maken

Jacqueline
Jacqueline
Appwiki expert

Eenvoudig de beste CRM software kiezen?

Bekijk het overzicht met alle CRM software aanbieders. Maak eenvoudig een voorselectie door je wensen aan te geven. Vergelijk de aanbieders vervolgens op prijs, functies en reviews. Wat CRM kan betekenen voor jouw business? Check dan ons artikel hoe je sales boost met CRM.

Bekijk alle aanbieders Boost sales met CRM

Als klanten willen weten wat een product of dienst van jou kost, kun je hen een offerte sturen. Dit kun je handmatig doen. Maar de meeste CRM software hebben een offerte-functie waarmee je vanuit je CRM systeem een offerte naar een klant kunt sturen. De gegevens van de klant zijn, als het goed is, opgeslagen in het CRM systeem. Deze gegevens kan iemand van de sales-afdeling snel invullen in een offerte-sjabloon in eigen huisstijl. Je kunt makkelijk producten 'ophalen' en toevoegen aan de offerte. Wanneer je dat wil, kan iemand de offerte nog goedkeuren.

Verder worden in het CRM systeem alle offertes bijgehouden. Zo kun je snel inzien welke offertes nog moeten worden nagebeld in het geval dat de klant de offerte nog niet heeft goedgekeurd. Wanneer een klant de offerte alsnog goedkeurt, heb je weer een sale binnen. Ook kun je al verstuurde offertes makkelijk terughalen indien de klant er vragen over heeft.

Voordelen CRM met offertefunctie

  • Vanuit CRM systeem makkelijk en snel offertes opstellen en sturen
  • Inzicht in alle offertes. Zo kun makkelijk zien welke offertes nog uitstaan en welke er al zijn verstuurd
  • Hogere conversie. Wanneer een offerte nog uitstaat, kun je deze nabellen en eventueel alsnog goed laten keuren

Benieuwd welke CRM systemen deze functie hebben? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van CRM software met offertefunctie.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products