Veelgestelde vragen over boekhoudsoftware

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, mail ons dan gerust. We sturen dan zo snel mogelijk een antwoord.

Over het vergelijken van boekhoudsoftware

Over de boekhoudpakketten

Over ons

Over het vergelijken van boekhoudsoftware

Waar vind ik informatie over boekhoudsoftware?

Elke uitgever van boekhoudsoftware heeft op de website een eigen uitgeverspagina. Ook elk pakket dat door de uitgever wordt aangeboden heeft een eigen pagina. Zo kun je dus alle specificaties overzichtelijk en eenvoudig terug vinden.

Hoe vergelijk ik boekhoudsoftware

Je vergelijkt boekhoudsoftware eenvoudig en snel op Appwiki.nl. Geef je wensen aan in het scherm en selecteer op die manier het boekhoudpakket dat het beste bij jou en jouw onderneming past.

Waarom vergelijken op Appwiki.nl?

Je zou natuurlijk zelf online kunnen zoeken naar verschillende boekhoudsoftware pakketten. Maar dat is niet eenvoudig. Omdat elke softwareaanbieder andere benamingen voor de verschillende functionaliteiten gebruikt is vergelijken van boekhoudsoftware een grote opgave. Wij verzamelden alle informatie voor je en zorgden ervoor dat je de software eenvoudig kunt vergelijken. Voor het vinden van het perfecte boekhoudpakket hoef je dus alleen nog maar je wensen aan te geven.

Over de boekhoudpakketten

Kan ik een pakket ook uitproberen?

Ja, we kunnen je voor bijna alle boekhoudsoftware pakketten die wij aanbieden een proefversie laten uitproberen. Dit is altijd gratis en vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Een pakket uitproberen? Klik dan hier en vul dan je gegevens in. Wij zorgen ervoor dat je direct kunt beginnen met boekhouden met je proefabonnement.

Hoeveel kost een boekhoudpakket?

De prijzen van de boekhoudsoftware die wij voor je vergelijken lopen uiteen. Voor sommige pakketten betaal je eenmalig een bedrag, maar tegenwoordig sluit je vaker een abonnement af. Je betaalt dan per maand en zit dus niet vast aan een pakket. Afhankelijk van hoe uitgebreid je wilt dat het pakket is, kun je al een boekhoudpakket afsluiten voor minder dan een paar tientjes in de maand. En wil je helemaal zeker zijn van je keuze? Dan sluit je toch eerst een gratis proefabonnement af? Dat kan hier.

Werkt mijn boekhoudpakket ook op mijn Mac pc?

Omdat de meeste boekhoudprogramma’s online werken, maakt het niet uit op welk type computer je deze gebruikt. Je kunt sommige boekhoudsoftware zelfs op je smartphone of tablet gebruiken. Wil je de software ook offline op je Mac kunnen benaderen? Dan is het belangrijk om te checken of het pakket dit besturingssysteem ondersteunt. Je doet dit door tijdens het vergelijken aan te geven dat je op een Mac computer werkt.

Kan ik mijn boekhoudpakket koppelen aan andere software?

Dit kan bijna altijd. Geef tijdens het vergelijken aan met welke software je je boekhoudprogramma wilt koppelen en je ziet meteen welke pakketten voldoen aan je wensen. Sommige boekhoudsoftware laat je een koppeling maken met de bank, de Kamer van Koophandel of je mail om online direct offertes te versturen. 

Kunnen er meerdere gebruikers werken op één licentie?

Wil je graag met meerdere gebruikers op één licentie werken, dan kun je dit aangeven terwijl je pakketten vergelijkt. Niet alle uitgevers laten meerdere gebuikers werken in een abonnement. Wil je weten welke dit wel doen? Geef dit dan aan in je voorkeuren. 

Hoe deel ik de gegevens uit boekhoudsoftware met mijn boekhouder?

Dat kun je bijvoorbeeld doen door deze een eigen inlog te geven in het systeem. Maar sommige boekhoudpakketten bieden je ook de optie om de boekhouder te laten meekijken in een speciaal meekijkaccount. De boekhouder kan dan niets wijzigen, alleen gegevens inzien. Welke boekhoudpakketten deze functie ondersteunen kun je terugzien in de vergelijking.

Over Appwiki.nl

Hoe werkt Appwiki?

Wij helpen jou als ondernemer graag met het snel en gemakkelijk vinden van de juiste software. Door vele pakketten te verzamelen en het mogelijk te maken om deze in een slimme vergelijking tegenover elkaar te zetten, kies je via onze website altijd het juiste pakket. Ben je na de vergelijking nog niet helemaal zeker? Dan sluit je eenvoudig een proefabonnement af.

Is Appwiki een webwinkel?

Nee, we zijn geen webwinkel. Op onze website vind je informatie over boekhoudsoftware, facturatie software, urenregistratiesoftware, CRM software, urenregistratiesoftware, webshopsoftware en planningsoftware. Hier kun je software vergelijken en een proefabonnement afsluiten.

Hoe verdient Appwiki geld?

Wij verdienen op een aantal manieren geld. Van enkele uitgevers ontvangen wij zogenaamde affiliate vergoedingen voor klanten die wij aanbrengen. Daarnaast kunnen uitgevers van software advertentieruimte kopen op onze website en laten we soms ook advertenties van Google zien. De prijs van deze advertenties is afhankelijk van hoe vaak er op wordt geklikt of hoe vaak deze wordt bekeken. De vergelijking op onze website is volledig onafhankelijk en dus verdienen we geen geld aan de uitkomsten hiervan.

Kan ik met vragen over boekhoudsoftware bij jullie terecht?

Natuurlijk! We zullen je altijd proberen te helpen met het vinden van het antwoord op je vraag.

Hoe komen jullie aan reviews?

De reviews die je op onze site vindt zijn geschreven door de gebruikers van de verschillende software pakketten. Sluit jij een proefabonnement af of schaf je een pakket aan? Dan vinden we het leuk als je ons laat weten wat je van de software vindt. Je kunt je review plaatsen op de pagina van het pakket dat je (geprobeerd) hebt.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products