Vrendly

Debiteurenbeheer | Incasso

Over Vrendly

Vrendly is een jong en dynamisch team dat al veel mooie projecten heeft gerealiseerd. Organisaties stappen steeds meer af van dreigende taal om facturen betaald te krijgen. Dit is niet effectief en ook niet goed voor de relatie met de klant. Dit kan efficienter en effectiever. Daarom is Vrendly ontstaan.

Functionaliteiten
Prijzen

Debiteurenbeheer

vanaf € 15,00

Proefperiode: 30 dagen
Eerste maand gratis

Incasso

Op aanvraag

Proefperiode:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products