TOPforms

Werkbonnen

Over TOPforms

TOPforms is een digitale werkbon app voor op je smartphone of tablet. De basis van de TOPforms oplossing is de Portal. In het portal zijn er verschillende mogelijkheden, waaronder het op vaste tijden pushen van werkopdrachten naar de App. In het Portal kun je een overzicht inzien van de nog openstaande formulieren, afgehandelde formulieren downloaden en een formulier na-bewerken door een back office.

Functionaliteiten
Prijzen

Werkbonnen

Op aanvraag

Proefperiode:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products