TheNextInvoice

Facturatie

Over TheNextInvoice

Het optimaliseren van het maken van facturen, tot het verkorten van de betalingsperiode met TheNextInvoice heeft geleid tot eenvoud in zijn puurste vorm. Binnen enkele minuten creëert u de eerste professionele factuur, zodra deze is verzonden kan de factuur nauwlettend gevolgd worden. Managen van je debiteuren is nog nooit ZO gemakkelijk geweest.

Functionaliteiten

Facturatie

Bankkoppeling
Eigen logo
Factuur als PDF verzenden
Bijlagen bij factuur voegen
Periodieke facturatie
Offertes maken
Offerte omzetten in factuur
Online offertes accepteren
iDEAL integratie
PayPal integratie
Betalingsherinneringen
Prijzen

Facturatie

maandelijks € 9,50

Proefperiode:
7 Dagen

Koppelingen

TheNextInvoice heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Exact
Exact
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+25)
Lightspeed
Lightspeed
Webwinkel, Kassa, Voorraadbeheer (+16)

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products