Shoxl

Webwinkel
screenshot Shoxl
screenshot Shoxl
screenshot Shoxl

Over Shoxl

Het Shoxl ecommerce platform biedt een schaalbare ecommerce oplossing voor de meest veeleisende webwinkels. Shoxl shops zijn onbeperkt aanpasbaar en uitbreidbaar, en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Shoxl heeft een standaard interface voor de koppeling met ERP systemen, en een open software architectuur voor de koppeling met externe tools.

Functionaliteiten
Prijzen
Koppelingen

Shoxl heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Reeleezee
Reeleezee
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+4)

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products