ShopFactory

Webwinkel
screenshot ShopFactory
screenshot ShopFactory
ShopFactory Video
ShopFactory Video

Over ShopFactory

ShopFactory webwinkel software bevat alle functies die je nodig hebt om zelf je webwinkel te bouwen en onderhouden. Je hebt geen externe hulp nodig om helemaal zelf een fantastiche webwinkel te beginnen. ShopFactory is dé doe-het-zelf webwinkel software voor als je een webwinkel wil beginnen. Speciaal voor individuele verkopers en mkb bedrijven.

Functionaliteiten

Webwinkel

Template design
Geheel eigen design
Responsive design
Product import uit bestand
Product afbeeldingen
Blog functie
Facebook koppeling
Affiliate marketing
E-mailmarketing
Relatiebestand import
PayPal integratie
iDEAL integratie
Afrekenen zonder account
Prijzen

Webwinkel

vanaf € 31,00

Proefperiode:
30 dagen

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products