SAP Concur

Bonnetjes |

Over SAP Concur

SAP Concur is 's werelds toonaangevende leverancier van geïntegreerde reis- en onkostenbeheer diensten en oplossingen. Zowel online, als op de smartphone en tablet bieden de cloud oplossingen een moeiteloze ervaring voor werknemers. Door volledige transparantie in uitgaven worden organisaties van elke omvang, bedrijfstak en locatie beter ondersteund. Er zijn oplossingen voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen op het gebied van onkostenbeheer, reisoplossingen en facturatie software. De oplossingen maken gebruik van machine learning en AI om zo aan de zakelijke behoeften te voldoen. Het dynamische systeem van SAP Concur verbind je met meer dan 150 apps, partners, leveranciers en producten die door werknemers worden gebruikt.

Functionaliteiten
Prijzen

Bonnetjes

vanaf $ 8,00

Proefperiode:
Gratis proefaccount om de tool te ontdekken

Koppelingen

SAP Concur heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Kantata
Kantata
Resource Management (US)
Propellor
Propellor
Webwinkel
Sympa
Sympa
HRM, Verlof en verzuim, Salarisadministratie (+1)

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products