Pricesearch

Slimme Prijs Tracker die prijzen, voorraden, etc. van jouw concurrenten in beeld brengt.

Webwinkel
screenshot Pricesearch

Over Pricesearch

Met Pricesearch krijg je inzicht in hoe jouw prijzen zich verhouden tot het gehele markt. Via onze tool krijg je een live dashboard dat jouw producten automatisch bijhoudt. Het monitoren van de markt was nog nooit zo eenvoudig. Met de 'dynamisch prijzen' optie, kunt u zelfs de prijzen in uw webwinkel automatisch bijwerken. Probeer het gratis!

Functionaliteiten

Webwinkel

Product import uit bestand
Voorraadbeheer
Prijzen

Webwinkel

vanaf € 24,00

Proefperiode: 14 dagen
Gratis proberen

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products