Oracle

Neem de beste zakelijke beslissingen met Oracle ERP Cloud

ERP (NL) |

Over Oracle

Bedrijven kunnen vertrouwen op de Oracle ERP-oplossingen voor het beheer van boekhouding, financiële planning en analyse, omzetverantwoording, risicobeheer, inkoop, projecten, financiële afsluiting, rapportage en nog veel meer. Oracle ERP in de cloud opent de deur naar hogere snelheden, schaalbaarheid, nieuwe technologieën en moderne toepassingen.

Functionaliteiten

ERP (NL)

Facturen opstellen
Boekhouding
Urenregistratie
Projectmanagement
Voorraadbeheer
Workflowmanagement
Logistiek
Business Intelligence
Inkoop
Fiscaal
Documentbeheer
Urenregistratie
Ordermanagement
Volledig in de cloud
Prijzen

ERP (NL)

Op aanvraag

Proefperiode:

CRM (US)

vanaf $ 650,00

Proefperiode: 30 dagen

Koppelingen

Oracle heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Dyflexis
Dyflexis
Urenregistratie, Planning

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products