Optiply

Voorraadoptimalisatie door data-gedreven inkopen. Meer omzet met minder voorraad.

Voorraadbeheer
screenshot Optiply
screenshot Optiply
screenshot Optiply
screenshot Optiply
Optiply Video

Over Optiply

Verhoog productbeschikbaarheid, verlaag voorraadkosten en koop efficiënter in. Optiply zorgt dat je altijd op tijd en de juiste hoeveelheid besteld. Het optimaliseert de voorraad door continu de laatste verkopen te analyseren en bespaart veel tijd door inefficiënte, handmatige processen te automatiseren.

Functionaliteiten

Voorraadbeheer

Prijslijsten per klant
Automatisch inkopen
Producten importeren
Voorraad alert
Uitgebreide rapportages
Prijzen

Voorraadbeheer

maandelijks € 299,00

Proefperiode: 0 dagen
Geen optie tot proefaccount

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products