Offri

Onderscheid jezelf met verbluffend mooie offertes

Offerte
screenshot Offri
screenshot Offri
screenshot Offri
screenshot Offri
Offri Video

Over Offri

Met Offri maak je supersnel offertes die altijd beter overtuigen. Door je offerte als een interactieve webpagina te maken kun je jezelf presenteren in woord en beeld - met slideshows, collages en video. Met Offri kun je met je hele team jouw klanten, van particulier tot multinational, effectiever bedienen. Probeer het 2 weken gratis.

Functionaliteiten

Offerte

Online offertes accepteren
E-mail notificaties
Prijsopties
Offerte templates
Bijlage meesturen
Prijzen

Offerte

maandelijks € 20,00

Proefperiode: 14 dagen
Geheel vrijblijvend, alle functionaliteiten
Bekijk prijzen

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products