Newbase

ERP-software voor klantgeluk

ERP (NL)

Over Newbase

Uw klant gelukkig maken. Méér zijn dan een voldoende. Efficiënter werken. Grip hebben op al uw bedrijfsprocessen in combinatie met Twinfield. In één oogopslag zien wat speelt in uw organisatie. Geen kans missen. Allemaal zakelijke uitdagingen binnen het MKB die Newbase oplost. Breng al je processen samen in één systeem en verbeter je rendement!

Functionaliteiten

ERP (NL)

Offerte opstellen
Urenregistratie
CRM systeem
Marketing
Projectmanagement
Voorraadbeheer
Logistiek
Business Intelligence
Helpdesk
HRM
Inkoop
Intranet & portalen
Ordermanagement
Prijzen

ERP (NL)

vanaf € 225,00

Proefperiode:

Koppelingen

Newbase heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Basecone NV
Basecone NV
Bonnetjes, Declaraties, Scan en herken (+1)

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products