MultiSafepay

Online betaaloplossingen voor uw webwinkel

Payment Service Providers

Over MultiSafepay

MultiSafepay biedt betaaloplossingen voor de e-commerce branche. Verhoog je sales door de meest gekozen lokale en internationale betaaloplossingen aan te bieden in het land van verkoop. Ook biedt MultiSafepay ook opties voor achteraf betalen, zoals de eigen oplossing Betaal na Ontvangst of Klarna.

Functionaliteiten
Prijzen

Payment Service Providers

Op aanvraag

Proefperiode:
Test-account mogelijk

Koppelingen

MultiSafepay heeft automatische koppelingen met de volgende software:

TheShopbuilders
TheShopbuilders
Webwinkel
Propellor
Propellor
Webwinkel
e-Boekhouden.nl
e-Boekhouden.nl
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+11)
Asperion
Asperion
Boekhouden
Eatcard
Eatcard
Kassa, Webwinkel

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products