Mr. Winston

De kassa voor de horeca door de horeca.

Kassa

Over Mr. Winston

Mr. Winston fungeert als een ober die inspringt waar hij nodig is. We bieden de kok een duidelijk gesorteerd overzicht van de inkomende bestellingen. Het bedienend personeel krijgt een notificatie wanneer zij 20 minuten niet bij een tafel zijn geweest. Hierdoor kunnen zij meer efficiënt te werk gaan en zorgen we samen voor een tevreden gast.

Platformen

Android iOS Windows (mobile) Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Kassa

Mobiele app beschikbaar
Betaling splitsen
Bonnen printen
Logo op kassabon
Pin terminal aansluiten
Gratis support
Chat
E-mail
Telefonisch
Koppeling met bestelsites
Prijzen

Kassa

maandelijks € 62,00

Proefperiode: 0
Probeer de gratis trial

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products