HioPOS

HioPOS Cloud kassa applicatie

Kassa
screenshot HioPOS
screenshot HioPOS
screenshot HioPOS
screenshot HioPOS

Over HioPOS

Bezorgsupport is als familiebedrijf in 2004 in Nederland opgericht. Gedurende de jaren zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met klanten die door heel het land verspreidt zijn. Onze focus is onze klanten een professionele oplossing voor systeembeheer, kassasystemen en VoIP te leveren. www.bezorgsupport.nl www.hiopos.nu 088-7777900

Functionaliteiten

Kassa

Barcode scanner gebruiken
Betaling splitsen
Bonnen printen
Logo op kassabon
E-mail
Telefonisch
Prijzen

Kassa

maandelijks € 29,00

Proefperiode:
Probeer de demo 14 dagen gratis!

Koppelingen

HioPOS heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Shiftbase
Shiftbase
Urenregistratie, Planning, Verlof en verzuim (+7)

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products