HelloProfs

Het platform voor een solide samenwerking tussen zzp'er en opdrachtgever

Facturatie
screenshot HelloProfs
screenshot HelloProfs
screenshot HelloProfs
HelloProfs Video

Over HelloProfs

Op dit platform kunt u als zzp'er én opdrachtgever gemakkelijk de samenwerking aangaan. Alle fiscale en juridische zaken worden tijdens het gehele proces geborgd. U kunt: - offertes, contracten en facturen opstellen en versturen - inkoopopdrachten maken en aanbieden - opdrachten en geschikte zzp'ers zoeken en benaderen

Functionaliteiten

Facturatie

Offerte opstellen
Eigen logo
Factuur als PDF verzenden
Bijlagen bij factuur voegen
Periodieke facturatie
Offerte omzetten in factuur
iDEAL integratie
Urenregistratie
CRM systeem
Prijzen

Facturatie

maandelijks € 21,95

Proefperiode: 7 dagen
U kunt 7 dagen gratis het platform uitproberen

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products