Urenregistratie met projectmanagement

Het is met urenregistratie software mogelijk om projecten te beheren. Met de functie projectmanagement heb je altijd een goed inzicht in de taakverdeling en de stand van zaken van een project. Met deze feature kun heb je verder goed inzicht in wat de begroting is, wie er aan werkt en wat de gestelde deadlines zijn. Een goede projectbegroting maak je op basis de urenregistratie vanuit het verleden. Met deze cijfers weet je immers hoeveel tijd er aan een onderdeel van een project is besteed.

Wanneer projecten bijvoorbeeld maandelijks worden gefactureerd en wanneer er meerdere mensen aan werken en ook nog eens tegen verschillende tarieven, dan is een goede registratie van deze gewerkte uren van groot belang. Niet alleen is het een karwei om de gewerkte uren te verzamelen en hiervan een factuur te maken, maar ook is het risico te groot dat er uren 'vergeten' worden en je dus omzet mist. De kans dat dit gebeurt met een projectmanagement-functie is een stuk kleiner. Met de functie heb je, nadat het project is beëindigd, ook inzicht in het rendement van je project. Zo krijg je een goed inzicht van het verschil tussen de begroting en de werkelijke tijdsbesteding en een inzicht in de voortgang.

Hoe kies je de beste urenregistratie software met projectmanagement?

Wat is verder jouw wensenlijst voor urenregistratie software, welke functies heb je nog meer nodig om snel en efficiënt te kunnen werken? Gebruik je daarnaast al software en andere apps? Start hieronder de keuzehulp en wij vergelijken voor jou de beste software. Zo vinden we de software die bij jou past.

Maak je persoonlijke top 3

Voordelen urenregistratie software met projectmanagement

  • Altijd inzicht in de stand van zaken van een project. Zo weet je waar iedereen op dat moment mee bezig is en voorkom je dubbel werk
  • Inzicht in de begroting. Zo weet je op tijd of je de begroting niet overschrijdt. Dit scheelt weer discussies met de opdrachtgever
  • Inzicht in rendement van project. Dit kun je weer gebruiken voor toekomstige projecten, die op basis van deze inzichten effectiever en nog meer in lijn met de begroting kunnen verlopen

Benieuwd welke urenregistratie software deze functie heeft? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van urenregistratie software met projectmanagement.

Henk Jan

Hulp nodig bij het kiezen van de beste urenregistratie tool?

Download gratis onze checklist om de beste urenregistratie tool te kiezen. Aan de hand van 7 vragen, ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Download gratis checklist

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products