CRM met online factureren

Jacqueline
Jacqueline
Appwiki expert

Eenvoudig de beste CRM software kiezen?

Bekijk het overzicht met alle CRM software aanbieders. Maak eenvoudig een voorselectie door je wensen aan te geven. Vergelijk de aanbieders vervolgens op prijs, functies en reviews. Wat CRM kan betekenen voor jouw business? Check dan ons artikel hoe je sales boost met CRM.

Bekijk alle aanbieders Boost sales met CRM

Wanneer een klant een product bij je heeft gekocht stuur je hem een factuur. En wanneer jij iets hebt besteld bij een leverancier krijg je een factuur van diegene binnen. Bij een toenemend aantal facturen kun je al snel het overzicht kwijtraken. CRM software biedt inzicht in de factuurstroom en geeft je de mogelijkheid om handmatige handelingen zoveel mogelijk te automatiseren.

Eenvoudig een factuur maken

Met de gegevens die in het CRM systeem staan, kun je makkelijk een factuur opstellen. De meeste CRM systemen beschikken over een aantal factuur-sjablonen. Het enige wat je hoeft te doen is de klantgegevens in dit sjabloon in te vullen. In het CRM systeem staan alle facturen centraal opgeslagen. Zo heb je dus een overzicht in welke facturen zijn betaald en welke facturen nog openstaan. Je kunt per klant makkelijk een betalingsherinneringsprocedure instellen wanneer een factuur niet is betaald.

Voordelen van CRM met factuurfunctie

  • Vanuit CRM systeem makkelijk en snel facturen opstellen en sturen
  • Geeft inzicht in factuurstroom
  • Per klant een betalingsherinneringsprocedure instellen

Benieuwd welke CRM systemen deze functie hebben? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van CRM software met online factureren.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products