CRM met mobiele app

Omdat het gebruik van de mobiele telefoon toeneemt, hebben de meeste CRM aanbieders ook een mobiele CRM app ontwikkeld waarmee je waar en wanneer je wil bij je CRM systeem kunt. Op deze manier heb je je gehele klantenbestand of specifieke informatie van een klant altijd bij de hand.

Verbeteren van klantbeleving

De vraag naar een mobile CRM is alleen maar toegenomen doordat ondernemers steeds vaker flexibel werken. Zo is het bijvoorbeeld voor een ondernemer handig om onderweg bij klantgegevens te kunnen vooraf aan een afspraak met een klant. Zo kom je als ondernemer goed beslagen ten ijs. Ook wanneer je gebeld wordt door een een klant en je bent buiten de deur, kun je eenvoudig de klantgegevens oproepen met de mobiele app. Voor de klant is dit heel prettig, die hoeft niet steeds zijn gegevens voor de zoveelste keer op te noemen. Dit verhoogt de klantbeleving.

Altijd bereikbaar

Met social CRM kunnen je klanten contact met je opnemen via social media. Met een mobile CRM kun je deze klantcontacten dus ook altijd inzien, maar kun je elke klantcase ook selecteren, beheren en afhandelen met de volledige capaciteit van jouw CRM-platform. Wanneer een klant een specifiek probleem heeft, kun je deze doorverwijzen naar de bijbehorende medewerker. Zo worden problemen snel opgelost. Dit alles kan in principe vanuit de trein op weg naar een afspraak.

Voordelen van een mobile CRM

  • Klantenbestand altijd en overal bij de hand
  • Sales team werkt efficiĆ«nter, omdat ze onderweg bij het CRM bestand kunnen
  • Verhoogt klantbeleving omdat je altijd op de hoogte bent van de klant zijn wensen
  • Snelle klachtenafhandeling omdat je met mobile CRM altijd inzicht hebt in klantcontacten
  • Vanuit cloud-platform eenvoudig apps maken

Benieuwd welke CRM systemen deze functie hebben? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van CRM software met mobiele app.

Products