CRM met mobiele app

Jacqueline
Jacqueline
Appwiki expert

Eenvoudig de beste CRM software kiezen?

Bekijk het overzicht met alle CRM software aanbieders. Maak eenvoudig een voorselectie door je wensen aan te geven. Vergelijk de aanbieders vervolgens op prijs, functies en reviews. Wat CRM kan betekenen voor jouw business? Check dan ons artikel hoe je sales boost met CRM.

Bekijk alle aanbieders Boost sales met CRM

Omdat het gebruik van de mobiele telefoon toeneemt, hebben de meeste CRM aanbieders ook een mobiele CRM app ontwikkeld waarmee je waar en wanneer je wil bij je CRM systeem kunt. Op deze manier heb je je gehele klantenbestand of specifieke informatie van een klant altijd bij de hand.

Verbeteren van klantbeleving

De vraag naar een mobile CRM is alleen maar toegenomen doordat ondernemers steeds vaker flexibel werken. Zo is het bijvoorbeeld voor een ondernemer handig om onderweg bij klantgegevens te kunnen vooraf aan een afspraak met een klant. Zo kom je als ondernemer goed beslagen ten ijs. Ook wanneer je gebeld wordt door een een klant en je bent buiten de deur, kun je eenvoudig de klantgegevens oproepen met de mobiele app. Voor de klant is dit heel prettig, die hoeft niet steeds zijn gegevens voor de zoveelste keer op te noemen. Dit verhoogt de klantbeleving.

Altijd bereikbaar

Met social CRM kunnen je klanten contact met je opnemen via social media. Met een mobile CRM kun je deze klantcontacten dus ook altijd inzien, maar kun je elke klantcase ook selecteren, beheren en afhandelen met de volledige capaciteit van jouw CRM-platform. Wanneer een klant een specifiek probleem heeft, kun je deze doorverwijzen naar de bijbehorende medewerker. Zo worden problemen snel opgelost. Dit alles kan in principe vanuit de trein op weg naar een afspraak.

Voordelen van een mobile CRM

  • Klantenbestand altijd en overal bij de hand
  • Sales team werkt efficiënter, omdat ze onderweg bij het CRM bestand kunnen
  • Verhoogt klantbeleving omdat je altijd op de hoogte bent van de klant zijn wensen
  • Snelle klachtenafhandeling omdat je met mobile CRM altijd inzicht hebt in klantcontacten
  • Vanuit cloud-platform eenvoudig apps maken

Benieuwd welke CRM systemen deze functie hebben? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van CRM software met mobiele app.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products