EasyTouchPos

Carian EasyTouchPos

Kassa
screenshot EasyTouchPos
screenshot EasyTouchPos
screenshot EasyTouchPos
screenshot EasyTouchPos
EasyTouchPos Video

Over EasyTouchPos

Carian importeert zelf direct van de fabrikant en levert direct aan de u de klant, geen tussenpersonen scheelt u veel geld. Daarnaast ontwikkelt Carian zelf en voegt zelf functies toe. Zoals ExactOnline en e-Boekhouden integratie, iDEALQR, koppeling met Thuisbezorgd.nl en eventueel uw eigen bestelsite. Bestellen via mobiele telefoons en tablets.

Platformen

Android iOS Windows (mobile) Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Kassa

Mobiele app beschikbaar
Betaling splitsen
Bonnen printen
Logo op kassabon
Pin terminal aansluiten
Gratis support
Telefonisch
Prijzen

Kassa

eenmalig € 1.386,00

Proefperiode:

Koppelingen

EasyTouchPos heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products