Cubus

Clearis heldere bedrijfsprocessen

ERP (NL)

Over Cubus

Cubus is het Enterprise Resource Planning (ERP) systeem van Clearis. Gebruiksvriendelijk, cloud based en helemaal tailored voor jou, maar zónder de kosten van maatwerk. Projectadministratie, facturering, HRM, CRM, voorraad- en magazijnbeheersing, Cubus kan het allemaal. En veel méér, als jij dat wilt.

Functionaliteiten

ERP (NL)

Facturen opstellen
Offerte opstellen
Urenregistratie
CRM systeem
Kassasysteem
Projectmanagement
Voorraadbeheer
Workflowmanagement
Logistiek
Business Intelligence
Helpdesk
HRM
Salarisadministratie
Inkoop
Fiscaal
Intranet & portalen
Documentbeheer
Cursus- & eventmanagement
Agenda
Ordermanagement
Volledig in de cloud
Prijzen

ERP (NL)

per licentie

Proefperiode: 7 dagen
Leer in de demo omgeving Cubus kennen

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products