Concept Apps

Werkbonnen
screenshot Concept Apps
screenshot Concept Apps
screenshot Concept Apps
screenshot Concept Apps
screenshot Concept Apps

Over Concept Apps

Met Concept Apps heb je toegang tot jouw eigen werkbonnen app. In de werkbonnen app heb je de werkbonnen altijd bij de hand op je smartphone of tablet. Na het afronden van de werkbon, ga je eenvoudig verder met de volgende. Geef collega's of klanten toegang tot je eigen werkbonnen app!

Functionaliteiten
Prijzen

Werkbonnen

eenmalig € 1.750,00

Proefperiode:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products