ClubCollect

Voor een financieel gezonde vereniging

Facturatie | Ledenadministratie

Over ClubCollect

Zet facturatie op de automatische piloot en richt je volledig op jouw vereniging en haar leden. Met ClubCollect gaat alle facturatie en opvolging op de automatische piloot. Laat leden op tijd betalen door tijdige en transparante communicatie. Vraag vrijblijvend een demo aan.

Platformen

Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Facturatie

Eigen logo
Periodieke facturatie
Offerte omzetten in factuur
iDEAL integratie
Prijzen

Facturatie

Op aanvraag

Proefperiode:

Ledenadministratie

Op aanvraag

Proefperiode:

Koppelingen

ClubCollect heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Exact
Exact
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+25)

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products