Certify

Bonnetjes

Over Certify

Certify beschikt over onkostendeclaratie software voor kleine bedrijven en ondernemingen. Terwijl werknemers bonnen en onkostendeclaraties indienen, geniet het boekhoudteam van een gestroomlijnd proces door krachtige rapportagetools. Door on-the-go mobiele apps is er altijd en overal toegang. Certify beschikt over drie pakketten. Certify Now bestaat uit essentiële onkostendeclaratie software en is er voor de kleine bedrijven. Het Professional pakket bestaat uit geavanceerd kostenbeheer voor kleine tot middelgrote bedrijven. Het Enterprise pakket bestaat uit de beste software voor grote bedrijven.

Functionaliteiten
Prijzen

Bonnetjes

maandelijks $ 8,00

Proefperiode: 14 dagen

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products