CRM taken

Waarom het handig is om taken te verdelen via je CRM pakket

Het kan handig zijn om binnen je CRM systeem taken aan te maken en te beheren. Verschillende CRM systemen bieden al de mogelijkheid om bij aan klant die zich in het systeem vindt taken toe te voegen. Het toevoegen van taken kan makkelijk zijn om binnen je CRM systeem de werkzaamheden voor een klant uit te voeren. Wij hebben de drie mogelijkheden voor het beheren van taken voor je op een rijtje gezet.

1. Taken delegeren

Het is natuurlijk belangrijk om de juiste taken toe te wijzigen aan de juiste werknemers. Door taken van een specifieke klant te delegeren zien je medewerkers in een oogopslag wat zijn moeten uitvoeren. Je weet hiermee dus zeker dat de taak bij de juiste persoon terecht komt, zonder omwegen die zich voordoen bij taken delegeren via papier.

2. Taken bijhouden

Het bijhouden van taken is van groot belang. Klanten willen graag weten hoe de werkzaamheden ervoor staan, wat er al gedaan is en wat er nog gedaan moet worden. Door het bijhouden van taken in je CRM software zorg je ervoor dat een taak niet meerdere keren wordt uitgevoerd. Zowel je klant als je werknemers weten waar zij aan toe zijn, wat er nog gedaan moet worden en wie wat heeft gedaan.

3. Taken bewaken

Door de vele opties die de huidige CRM pakketten bieden kan je via je eigen inlog alle taken bewaken. Zo zie je of alles wel of niet op schema ligt, wat er precies gedaan is en welke taken er nog moeten worden uitgevoerd. Lig je achter op schema of heeft iemand een bepaalde taak niet gedaan? Dan kan jij diegene er gemakkelijk op aanspreken en lig je sneller op schema. Tevens kost het online bewaken van de taken stukken minder tijd dan wanneer je de voortgang constant moet opvragen bij je werknemers.

Als ZZP-er facturen maken en opsturen?

Starten als zzp'er of freelancer en nu je eerste factuur maken en versturen? Factuur.tips geeft je uitgebreide informatie, tips en voorbeelden voor het opstellen en versturen van een professionele factuur die aan alle regels voldoet. Ook lees je tips om uiteindelijk je factuur betaalt te zien worden!

Het beginpunt voor je online software

Ontdek, vergelijk & vind de beste business apps met de selectietool
Vergelijk & probeer
Redactie Appwiki Webredactie Appwiki
Geschreven door:
Redactie Appwiki
Webredactie Appwiki

Verder lezen


hoe-factureren-ondernemers-2.png

Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

Iris Kluin - Appwiki expert
Iris Kluin
Appwiki expert
blog-boekhoudmanieren-excel-vs-software.png

Doe je de boekhouding in Excel of met boekhoudsoftware?

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Over het algemeen houden startende ondernemers...

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
btw-aangifte-beste-apps.png

De beste 5 boekhouding apps om je BTW-aangifte te doen

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Lees het in deze blog.

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
Products