1. Blog
  2. Taken verdelen via je CRM pakket?
  1. Blog
  2. Taken verdelen via je CRM pakket?

Taken verdelen via je CRM pakket?

Software 23 december 2015 Leestijd 5 minuten

Het kan handig zijn om binnen je CRM systeem taken aan te maken en te beheren. Verschillende CRM systemen bieden al de mogelijkheid om bij aan klant die zich in het systeem vindt taken toe te voegen. Het toevoegen van taken kan makkelijk zijn om binnen je CRM systeem de werkzaamheden voor een klant uit te voeren. Wij hebben de drie mogelijkheden voor het beheren van taken voor je op een rijtje gezet.

1. Taken delegeren

Het is natuurlijk belangrijk om de juiste taken toe te wijzigen aan de juiste werknemers. Door taken van een specifieke klant te delegeren zien je medewerkers in een oogopslag wat zijn moeten uitvoeren. Je weet hiermee dus zeker dat de taak bij de juiste persoon terecht komt, zonder omwegen die zich voordoen bij taken delegeren via papier.

2. Taken bijhouden

Het bijhouden van taken is van groot belang. Klanten willen graag weten hoe de werkzaamheden ervoor staan, wat er al gedaan is en wat er nog gedaan moet worden. Door het bijhouden van taken in je CRM software zorg je ervoor dat een taak niet meerdere keren wordt uitgevoerd. Zowel je klant als je werknemers weten waar zij aan toe zijn, wat er nog gedaan moet worden en wie wat heeft gedaan.

3. Taken bewaken

Door de vele opties die de huidige CRM pakketten bieden kan je via je eigen inlog alle taken bewaken. Zo zie je of alles wel of niet op schema ligt, wat er precies gedaan is en welke taken er nog moeten worden uitgevoerd. Lig je achter op schema of heeft iemand een bepaalde taak niet gedaan? Dan kan jij diegene er gemakkelijk op aanspreken en lig je sneller op schema. Tevens kost het online bewaken van de taken stukken minder tijd dan wanneer je de voortgang constant moet opvragen bij je werknemers.

Als ZZP-er facturen maken en opsturen?

Starten als zzp'er of freelancer en nu je eerste factuur maken en versturen? Factuur.tips geeft je uitgebreide informatie, tips en voorbeelden voor het opstellen en versturen van een professionele factuur die aan alle regels voldoet. Ook lees je tips om uiteindelijk je factuur betaalt te zien worden!

Gerelateerde artikelen

16 februari 2018

Je ritten registreren met rittenregistratie software?

Software Excel Rittenregistratie

De rittenregistratie kun je op verschillende manieren registreren, in bijvoorbeeld Excel of met behulp van software. Het verschilt natuurlijk per persoon welke manier van kilometerregistratie het best passend is...

2 januari 2017

Een webshop huren of kopen?

Software

Een webshop huren of kopen? Als je een webshop wilt beginnen, kom je voor veel verschillende keuzes te staan. Eén van deze keuzes is het kiezen van de juiste software. Er zijn erg veel mogelijkheden...

4 februari 2016

Het grote nadeel van open-source webshop software

Software Webshop

Wat is het grote nadeel van open-source webshop software? Veel winkels en startende ondernemers die hun bedrijf opstarten willen bij het opstarten ook een webshop beginnen. Op die manier ben je onlin...

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products