1. Blog
  2. Mail gemakkelijk vanuit je online CRM systeem
  1. Blog
  2. Mail gemakkelijk vanuit je online CRM systeem

Mail gemakkelijk vanuit je online CRM systeem

Software 24 oktober 2015 Leestijd 5 minuten

Vroeger werden alle notities over klanten en dergelijke in een notitieblok gemaakt. Deze notitieblokken kunnen echter erg snel kwijt raken. Dit heeft een groot nadeel; alle gegevens van de klant zijn dan kwijt. Er zijn bovendien vrij weinig mensen die alle gegevens kunnen onthouden. Op zulke momenten was er dus een probleem. Dat is ook de reden waarom een CRM systeem is geïntroduceerd. In een CRM systeem is het mogelijk om alle notities en administratie op een centrale plek te krijgen.

Mailen vanuit het systeem

Een andere opkomst van de laatste jaren is het mailen. Vroeger werden er nog brieven gestuurd, maar tegenwoordig gaat bijna alles via de mail. Hoe handig zou het zijn om in één systeem alle gegevens van klanten te hebben staan en bovendien in dat systeem te kunnen mailen? Dan heb je direct alle gegevens bij de hand op het moment dat je wilt mailen. Er zijn verschillende CRM systemen die over deze functie beschikken!

CRM Software met mail mogelijkheden

De afgelopen jaren zijn verschillende soorten CRM systemen op de markt gekomen. Een van de uitgebreidste pakketten is CRM software met een ingebouwde mail-functie. Het is tegenwoordig bijna niet meer mogelijk om de bomen door het bos te zien met betrekking tot de verschillende soorten CRM systemen. Dat is ook de reden waarom wij onderstaand overzicht hebben opgesteld. In dit CRM overzicht kan je alle CRM software vinden waarin een zeer handige mail functie zit ingebouwd. Doe er je voordeel mee!

Ben je ZZP-er?

ZZPcentrum.nl is een starters- en informatieportaal voor zzp'ers en freelancers. Volg de laatste ontwikkelingen, zzp opdrachten, artikelen en voorbeelden over alle aspecten van het zelfstandig ondernemen voor een goede start. ZZPcentrum inspireert de zzp'er.

Gerelateerde artikelen

16 februari 2018

Je ritten registreren met rittenregistratie software?

Software Excel Rittenregistratie

De rittenregistratie kun je op verschillende manieren registreren, in bijvoorbeeld Excel of met behulp van software. Het verschilt natuurlijk per persoon welke manier van kilometerregistratie het best passend is...

2 januari 2017

Een webshop huren of kopen?

Software

Een webshop huren of kopen? Als je een webshop wilt beginnen, kom je voor veel verschillende keuzes te staan. Eén van deze keuzes is het kiezen van de juiste software. Er zijn erg veel mogelijkheden...

4 februari 2016

Het grote nadeel van open-source webshop software

Software Webshop

Wat is het grote nadeel van open-source webshop software? Veel winkels en startende ondernemers die hun bedrijf opstarten willen bij het opstarten ook een webshop beginnen. Op die manier ben je onlin...

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products