mailen crm

Het gemak van mailen uit je online CRM systeem

Vroeger werden alle notities over klanten en dergelijke in een notitieblok gemaakt. Deze notitieblokken kunnen echter erg snel kwijt raken. Dit heeft een groot nadeel; alle gegevens van de klant zijn dan kwijt. Er zijn bovendien vrij weinig mensen die alle gegevens kunnen onthouden. Op zulke momenten was er dus een probleem. Dat is ook de reden waarom een CRM systeem is geïntroduceerd. In een CRM systeem is het mogelijk om alle notities en administratie op een centrale plek te krijgen.

Mailen vanuit het systeem

Een andere opkomst van de laatste jaren is het mailen. Vroeger werden er nog brieven gestuurd, maar tegenwoordig gaat bijna alles via de mail. Hoe handig zou het zijn om in één systeem alle gegevens van klanten te hebben staan en bovendien in dat systeem te kunnen mailen? Dan heb je direct alle gegevens bij de hand op het moment dat je wilt mailen. Er zijn verschillende CRM systemen die over deze functie beschikken!

CRM Software met mail mogelijkheden

De afgelopen jaren zijn verschillende soorten CRM systemen op de markt gekomen. Een van de uitgebreidste pakketten is CRM software met een ingebouwde mail-functie. Het is tegenwoordig bijna niet meer mogelijk om de bomen door het bos te zien met betrekking tot de verschillende soorten CRM systemen. Dat is ook de reden waarom wij onderstaand overzicht hebben opgesteld. In dit CRM overzicht kan je alle CRM software vinden waarin een zeer handige mail functie zit ingebouwd. Doe er je voordeel mee!

Ben je ZZP-er?

ZZPcentrum.nl is een starters- en informatieportaal voor zzp'ers en freelancers. Volg de laatste ontwikkelingen, zzp opdrachten, artikelen en voorbeelden over alle aspecten van het zelfstandig ondernemen voor een goede start. ZZPcentrum inspireert de zzp'er.

Redactie Appwiki Webredactie Appwiki
Geschreven door:
Redactie Appwiki
Webredactie Appwiki

Redactie Appwiki - Webredactie Appwiki
Redactie Appwiki
Webredactie Appwiki

Leestijd 5 minuten

Up-to-date blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste business apps!

  • Uitschrijven voor de nieuwsbrief is altijd weer mogelijk.

Products