1. Begrippen
  2. ERP begrippen
  3. Wat is procesmanagement?

Wat is procesmanagement?

Met procesmanagement wordt verwezen naar het beheersen van organisatieprocessen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om je klanten een constante kwaliteit te leveren. Hiermee kun je de klant zekerheid bieden. Belangrijke voorbeelden zijn overdrachtsmomenten en het betrekken van de juiste personen bij het juiste proces. Zo waarborgt procesmanagement dat er niks wordt vergeten of fout kan gaan. Wel is het zaak om in het oog te houden dat proceskaders een hulpmiddel zijn en niet het doel.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products