1. Begrippen
  2. ERP begrippen

ERP begrippen

Profiteren van een ERP systeem begint met kennis van de belangrijkste ERP begrippen. Op deze pagina vind je daarom een begrippenlijst met ERP termen en begrippen, die je de basiskennis geven om te starten met met ERP.

Helemaal klaar om te starten met je ERP systeem? Lees voor je begint ook onze artikelen over ERP. Als je weet hoe je je ERP systeem wilt gaan opzetten kies je een programma uit het ERP software overzicht en vind een passende oplossing door verschillende systemen te vergelijken en proberen.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products