WeFact

(189)

Online factureren

Facturatie
screenshot WeFact
screenshot WeFact
WeFact Video

Over WeFact

WeFact is een online facturatieprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor ondernemers om zonder boekhoudkennis zelf de administratie te kunnen voeren. Het programma biedt gemakken als volledige vrijheid in eigen huisstijl(en), aanbieden van iDEAL als betaalmethode, alert gemaakt worden op te versturen betalingsherinneringen en een mobiele app.

Platformen

Android iOS Windows (mobile) Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Facturatie

UBL ready
Mobiele app beschikbaar
Inkoopfacturen inboeken
Eigen logo
Factuur als PDF verzenden
Bijlagen bij factuur voegen
Periodieke facturatie
Offertes maken
Offerte omzetten in factuur
Online offertes accepteren
iDEAL integratie
PayPal integratie
BTW aangifte overzicht
Betalingsherinneringen
Prijzen

Facturatie

maandelijks € 12,50

Proefperiode:
30 dagen

Koppelingen

WeFact heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Exact
Exact
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+25)
e-Boekhouden.nl
e-Boekhouden.nl
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+11)
Twinfield
Twinfield
Boekhouden, Debiteurenbeheer, Facturatie (+1)
AFAS Software
AFAS Software
Boekhouden, Salarisadministratie, HRM (+8)
Yuki
Yuki
Boekhouden
SnelStart
SnelStart
Boekhouden, Facturatie, Kassa (+8)
TimeChimp
TimeChimp
Urenregistratie, Projectmanagement, Rittenregistratie (+2)
Time:on
Time:on
Urenregistratie
Outstanding24
Outstanding24
Debiteurenbeheer
Reeleezee
Reeleezee
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+4)
Ficsus.nl
Ficsus.nl
Boekhouden, Facturatie, Offerte
Pay.
Pay.
Payment Service Providers

189 beoordelingen

  100% geverifieerd
9.4
74.6% zou deze app aanbevelen

WeFact reviews

Opgevallen 16 oktober 2023 om 14:30
Goede software voor een goed tarief!
Mulderfinancieel B.V. 21 augustus 2023 om 13:39
Sinds enkele weken maken we zelf en een aantal klanten gebruik van wefact. Fantastische gebruikerservaring en mooie functionaliteiten die het facturatieproces stroomlijnen en efficient maken.
Smaal Afbouw 30 januari 2023 om 12:00
Geweldig...ik heb inmiddels 4 accounts voor 2 bedrijven en 2 verenigingen. Fantastische helpdesk die gewoon te bereiken is...maar in principe niet nodig hebt omdat het erg éénvoudig in gebruik is. Prijs is OK voor bedrijven...alleen hoop ik dat het voor de 2 verenigingen niet duurder wordt omdat we daar geen winst maken.
Shout4Sites 7 november 2022 om 13:45
applicatie en service van hoog niveau!
MeijerIT.be 1 mei 2022 om 16:27
Ondertussen hebben wij dit pakket bij meerdere klanten geïmplementeerd, gaande van basic gebruik tot complexere use-cases waarbij ook de API wordt gebruikt. Zowel voor de eindgebruiker als de developer is het een zeer logisch opgebouwd en gebruiksvriendelijk pakket. Met de recente toevoeging van de mogelijkheid tot aanpassen van de bestandsnamen van de gegenereerde documenten is de flexibiliteit enkel nog toegenomen. Samen met de mogelijkheid om een debiteurgroep te kunnen mailen kan een vereniging die moeite heeft om GDPR-compliant te werken toch eenvoudig een hele groep mailen zonder dat alle e-mailadressen in het vak "aan" staan. In België kan men zelfs punten (en daarmee geld) verdienen met WeFact: “De club maakt gebruik van een digitaal managementtool voor het centraal beheren van ledenadministratie en/of communicatie. (voorbeeld: Twizzit, Teamleader, …)” Gezien het pakket hieraan voldoet aan een fractie van de kosten van bijvoorbeeld Twizzit is het ook nog eens een budgetvriendelijke oplossing die het bestuur van deze club 80% van het werk uit handen heeft kunnen nemen door vergaande automatisering en opvolging van de betalingen (voor zover de betaallink via Mollie.com wordt gebruikt uiteraard). Mits met nog wat kleine aanpassingen/beleidswijzigingen (het niet hoeven invullen van een BTW-nummer bij aanschaf bijvoorbeeld, een VZW is zelden BTW-plichtig) evenals het pakket inrichten op het niet-BTW-plichtig zijn) kan er zeker nog een extra markt aangeboord worden. Ook voor mijn eigen administratie gebruik ik WeFact en ik kan enkel maar positief zijn, ook de support is zeer snel en kundig!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products