WeFact

(16)
Facturatie
screenshot WeFact
screenshot WeFact
WeFact Video

Vragen over WeFact?

Heb je vragen over WeFact? Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur antwoord.

Over WeFact

WeFact was één van de eerste aanbieders van een product waarmee online factureren mogelijk was. Door onze ervaring zijn onze producten van alle gemakken voorzien die een ondernemer nodig heeft. We focussen op kwaliteit, betrouwbaarheid en goede product ondersteuning. Dagelijks maken vele ZZP’ers, kleine ondernemers en hostingbedrijven gebruik van onze producten.

Functionaliteiten

Facturatie

UBL ready
Mobiele app beschikbaar
Eigen logo
Factuur als PDF verzenden
Bijlagen bij factuur voegen
Periodieke facturatie
Offertes maken
Offerte omzetten in factuur
Online offertes accepteren
iDEAL integratie
PayPal integratie
Inkoopfacturen inboeken
BTW aangifte overzicht
Betalingsherinneringen
Prijzen

Facturatie

maandelijks € 12,50

Proefperiode:
30 dagen

Koppelingen

WeFact heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Exact Online
Exact Online
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+4)
e-Boekhouden.nl
e-Boekhouden.nl
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+2)
Twinfield
Twinfield
Boekhouden, Debiteurenbeheer
AFAS Software
AFAS Software
Boekhouden, Salarisadministratie, HRM (+5)
Yuki
Boekhouden
SnelStart
SnelStart
Boekhouden, Facturatie, Kassa
Reeleezee.nl
Reeleezee.nl
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie
TimeChimp
TimeChimp
Urenregistratie, Projectmanagement, Rittenregistratie (+1)
Time:on
Time:on
Urenregistratie

16 beoordelingen

  100% geverifieerd
10
100% zou deze app aanbevelen

WeFact reviews

Pool Communicatie 10 juli 2017 om 13:43
Ik zou deze app aanbevelen
Snelle service en denken goed met je mee!
Bob van Etten | Doubledog 13 april 2017 om 11:00
Ik zou deze app aanbevelen
Ik maak al een aantal jaar gebruik van WeFact. Wefact is vooral heel erg eenvoudig te gebruiken, je hebt er eigenlijk geen handleiding voor nodig, het meeste wijst zichzelf uit. Wanneer ik toch een vraag heb, heb ik binnen mum van tijd een antwoord van de helpdesk.
Topwebshop 9 maart 2017 om 19:24
Ik zou deze app aanbevelen
WeFact is een super programma voor mijn bedrijf. Naast de Webshop hebben wij nog veel externe facturen te maken. Met Wefact is dit prima te doen en hebben gelijk een koppeling met ons boekhoudprogramma van Exact. Dit scheelt aanzienlijk in tijd. Ik kan het iedereen aanraden.
Alfasales BV / deWebShopFactory 1 maart 2017 om 18:05
Ik zou deze app aanbevelen
Wij, deWebShopFactory.nl, waren op zoek naar een efficiënt facturering programma. Naast het per verkoop, support of project factureren hebben wij abonnementen. Door een relatie werden wij gewezen op WeFact. Volgens zijn zeggen een superhandig en voordelig factureringsprogramma. Naast het facturen van eerder genoemde zaken kan je indien gewenst bijvoorbeeld een beknopte administratie invoeren, zoals in- en verkoop facturen. Er zijn koppelingen naar boekhoudprogramma's maar je zou ook de compacte administratie kunnen exporteren en doorsturen naar je accountant die deze gemakkelijk kan inlezen. Vanuit je dashboard heb je een goed overzicht over de status van alle uitgaande, nog te ontvangen of te betalen facturen. In statistieken heb je een goed overzicht over de inkomsten en uitgaven in de vergelijkbare periode van het vorige jaar. Je beschikt zelfs over een BTW opgave. De betaallinks die je meestuurt in je email van je factuur koppel je aan je betaalprovider. Het oogt professioneel en zorgt voor snellere betaling van de factuur. Bij betaling worden deze administratief direct in WeFact verwerkt. Al met al bespaart WeFact ons een hoop tijd en hebben we een beter overzicht gekregen waardoor we efficiënter kunnen werken. Een prettige bijkomstigheid is dat je facturen die je wel eens in de avond of in het weekeinde maakt kan inplannen om te versturen op een zakelijker tijdstip Een enkele keer beroep gedaan op de support en werden snel een vakkundig geholpen. Mijn collega's en ik zijn er bijzonder tevreden over. Ton de Laaf
Commissie Intree 22 februari 2017 om 20:39
Ik zou deze app aanbevelen
Vanuit de organisatie van de Intreeweek van de Universiteit van Amsterdam gebruikten wij WeFact om offertes en facturen op te stellen voor onze relaties. Omdat we ieder jaar met nieuwe (relatief onervaren) studenten werken, is het heel belangrijk dat ons offerte- en facturatiesysteem heel gebruiksvriendelijk is. En dat is WeFact! Iedereen kan er makkelijk mee werken: offertes en facturen opstellen, oude afspraken terugzoeken en nieuwe contacten toevoegen. En niet onbelangrijk, de documenten die er uit rollen zien er erg goed uit!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products