SharpSpring

Eenvoudige, betaalbare, krachtige marketingautomatisering

Marketing automation

Over SharpSpring

SharpSpring is een betaalbare, betrouwbare leverancier van marketingautomatisering, gericht op marketingbureaus en het MKB. Met de slimme automatiseringsregels van SharpSpring stuur je anonieme bezoekers dynamische content of gerichte e-mails op basis van interesse. SharpSpring heeft een soepele integratie met verschillende systemen.

Functionaliteiten
Prijzen

Marketing automation

vanaf € 450,00

Proefperiode:
Vrijblijvende live demo voor uitleg

Koppelingen

SharpSpring heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Reeleezee
Reeleezee
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+4)
Bizcuit
Bizcuit
Boekhouden, Bonnetjes, Scan en herken (+1)

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products