Rydoo

Bonnetjes | Declaraties | Expense Management (NL) |

Over Rydoo

Met Rydoo declareer je bonnetjes onderweg. Tijdrovend reis- en onkostenbeheer behoort vanaf nu tot het verleden. Met Rydoo bespaar je slim tijd en geld. De missie van Rydoo is de manier waarop we werken veranderen. Door intergraties met je favoriete tools creëer je een geautomatiseerde flow voor je onkostenbeheer. De zakelijke tool heeft 90% adoptieratio bij werknemers vanaf de eerste maand. Daarnaast is er 75% tijdwinst op administratieve taken zodat je je productiviteit verhoogt. De tools van Rydoo bestaan uit Rydoo Expensive, Rydoo Travel en Samen werkt beter welke een combinatie is van beide.

Functionaliteiten

Accounting Software (UK)

Expense Tracking
Android & IOS App
Reporting & Analytics
Prijzen

Bonnetjes

vanaf € 6,00

Proefperiode: 14 dagen
Gratis proberen zonder creditcard

Declaraties

vanaf € 6,00

Proefperiode: 14 dagen
Gratis account, geen creditcard nodig

Accounting Software (UK)

maandelijks £ 6,00

Proefperiode: 14 dagen

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products