KiSSFLOW

Workflowmanagement

Vragen over KiSSFLOW?

Heb je vragen over KiSSFLOW? Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur antwoord.

Over KiSSFLOW

KiSSFLOW gelooft dat jij zelf het beste weet hoe je de chaos op het kantoor aanpakt. Daarom heeft KiSSFLOW een platform op de cloud gerealiseerd. Het doel van dit platform is om jou te helpen met het creëren en gebruiken van geautomatiseerde bedrijfsapplicaties.

Functionaliteiten
Prijzen

Workflowmanagement

maandelijks € 90,00

Proefperiode: 14 dagen
proefversie

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products