KasCo

(36)
Facturatie
screenshot KasCo
screenshot KasCo
KasCo Video

Over KasCo

KasCo is een facturatieplatform, een incassodienst en een juridische partner. Wij bieden u de oplossing voor al uw praktische factuur en debiteurenzaken. Wij regelen dat uw debiteuren op orde zijn, dat uw facturen worden betaald en dat uw klantrelatie volledig onaangetast blijft. Onze dienstverlening is erop gericht om al uw praktische zaken omtrent debiteuren te ondersteunen en verbeteren.

Functionaliteiten
Prijzen

36 beoordelingen

  100% geverifieerd
0
100% zou deze app aanbevelen

KasCo reviews

Marcel 18 mei 2009
Ik zou deze app aanbevelen
Overzichtelijk factureren met als gevolg snellere betalingen. Bij een geschil direct contact en overleg met jurist. Top.
Marije 21 oktober 2011
Ik zou deze app aanbevelen
Kasco heeft mijn ogen geopend voor wat er mogelijk is in facturen land. KasCo heeft heel veel werk uit handen genomen en overzicht gegeven in mijn openstaande en betaalde facturen en mooi vormgegeven (ook niet onbelangrijk)

Helaas slaan jullie een andere weg in, meer voor de grote ondernemers. Mijn 3 facturen per maand staat niet in verhouding met de 30 euro abonnementsgeld, daarvoor haal ik er te weinig uit.

Niet getreurd, ik heb al verschillende goede alternatieven gevonden. Ik ga dus niet weg omdat ik ontevreden ben integendeel.
Elin 4 november 2012
Ik zou deze app aanbevelen
Goede ervaring en goed contact met de medewerkers bij Kasco
Johan 22 maart 2010
Ik zou deze app aanbevelen
KasCo, goed vóór mekaar!
Klaas 11 januari 2012
Ik zou deze app aanbevelen
Geheel tevreden . Een ding wat ik wel minder vind is dat de nota s van de klanten bij de spam of ongewenste mail terecht komt.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products