Integrify

Workflowmanagement

Over Integrify

Integrify is vijftien jaar geleden begonnen om een probleem op te lossen. Een groot internationaal bedrijf had een manier nodig om om te gaan met vragen van werknemers. Dus heeft Integrify een software gebouwd dat het bedrijf in staat stelde om met deze vragen om te gaan. Dit maakte de workflow effectiever en effici├źnter.

Functionaliteiten
Prijzen

Workflowmanagement

Op aanvraag

Proefperiode: 90 dagen

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products