Freshchat

De online chat(bot) voor klein, middel en groot MKB.

Chat |

Over Freshchat

Zet je bezoekers om in leads en transformeer klanten tot blije, betrokken gebruikers. Freshchat is moderne messaging software speciaal voor teams die al hun gesprekken met klanten willen acen. Uitermate geschikt voor marketing, sales én support. Freshchat is één van de merken van moederbedrijf FreshWorks Ltd. en koppelt met vele integraties.

Functionaliteiten

Chat

PSP
Chatbot
Livechat
Triggers
Webchat
Facebook Messenger
WhatsApp
Machine Learning
Machine based routing
Klantbeoordelingen
CRM systeem
Prijzen

Chat

maandelijks € 15,00

Proefperiode: 30 dagen
30 dagen gratis
Bekijk prijzen

Koppelingen

Freshchat heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Freshsales
Freshsales
CRM (NL), Sales, CRM (US) (+18)

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products