GetResponse

Software voor e-mailmarketing

Marketing automation |

Over GetResponse

GetResponse is een compleet platform voor online marketing. De eenvoudige oplossingen kunnen volledig worden aangepast aan de schaal van grote en kleine bedrijven. GetResponse biedt verschillende functies, van automatische marketing en e-mailmarketing tot tools voor landingspagina’s. GetResponse beschikt over 24/7 ondersteuning.

Functionaliteiten

Email Marketing (US)

Marketing automation
Drag & Drop Email Editor
Survey Builder
E-mail Tracking
Transactional E-mails
E-mail Scheduling
Web Form Builder
List Segmentation
Send-time Optimisation
Prijzen

Marketing automation

vanaf € 12,00

Proefperiode: 1 maand
Gratis toegang tot alle handige functies

Email Marketing (US)

maandelijks $ 15,00

Proefperiode: 30 dagen

Email Marketing (UK)

maandelijks $ 15,00

Proefperiode: 30 dagen

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products