DizzyData

Online factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie

Scan en herken

Over DizzyData

DizzyData is een innovatief platform voor factuurverwerking, waarmee we het werk voor ondernemers én accountants steeds beter en makkelijker maken. Verschillende features zorgen ervoor dat je facturen razendsnel en foutloos verwerkt. Je creëert meer ruimte en tijd, zodat je méér kan doen dan alleen de boekhouding.

Functionaliteiten
Prijzen

Scan en herken

vanaf € 7,50

Proefperiode:
Probeer gratis en vrijblijvend

Koppelingen

DizzyData heeft automatische koppelingen met de volgende software:

AFAS Software
AFAS Software
Boekhouden, Salarisadministratie, HRM (+8)
CASH
CASH
Boekhouden, Salarisadministratie
Accountancy- & Software Gemak
Accountancy- & Software Gemak
Boekhouden, ERP (NL), Facturatie (+5)
Twinfield
Twinfield
Boekhouden, Debiteurenbeheer, Facturatie (+1)

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products