Casengo

Support | Help Desk (NL) | Chat

Over Casengo

Omgaan met je klanten zou fijn moeten zijn, ook online. Maar als klein bedrijf met grote ambities heb je een dozijn van dat soort klussen, en klantenservice staat niet op nummer 1. Om 5u ‘s middags kan je misschien beginnen aan de klantenmails van die dag – maar misschien ook niet. Zo gaat dat nou eenmaal bij kleine bedrijven. We weten hoe het voelt.

Functionaliteiten

Support

Chatbot
Ticketing
Facebook Messenger
WhatsApp
Kennisbank
Taakbeheer
Workflowbeheer
Teaminbox

Chat

Chatbot
Livechat
Ticketing
Webchat
Facebook Messenger
WhatsApp
Machine based routing
Klantbeoordelingen
Prijzen

Support

maandelijks € 29,00

Proefperiode:

Help Desk (NL)

maandelijks € 29,00

Proefperiode: 14 dagen
14 dagen gratis

Chat

maandelijks € 29,00

Proefperiode: 14 dagen
14 dagen gratis

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products