VoipQ

VoIP

Over VoipQ

VoipQ is een telecom-operator voor de zakelijke markt. Ze beschikken over een eigen netwerk en apparatuur. Service en kwaliteit zijn de kernwaarden. De diensten en producten worden benaderd vanuit de klant. Op die manier probeert VoipQ het voor de klant eenvoudig te houden zodat de klant zich bezig kan houden met ondernemen.

Functionaliteiten
Prijzen

VoIP

Op aanvraag

Proefperiode:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products