ZZP'en als een pro

Download het ebook

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct het gratis ebook

Ebook: ZZP'en als een pro

In dit gratis ebook deelt oprichter Henk-Jan zijn inspiratie, kennis, valkuilen, mislukkingen en successen waarmee Appwiki de afgelopen drie jaar van 0 naar 1 miljoen euro omzet groeide. Henk-Jan deelt zijn ervaringen en geeft praktische tips op het gebied van:

  • organisatieprincipes (hoe organiseer je werk)
  • tactieken (hoe ga je naar buiten)
  • tooling (welk gereedschap heb je nodig)
  • workflows (hoe richt je de boel in)

Na het lezen van het ebook kun je je beter focussen op je business, de kwaliteit van je werk en op je klant. Oftewel, ZZP’en als een PRO!

Wanneer mag je dit ebook niet missen?

Lees dit ebook als je als ZZP'er al lekker bezig bent, maar:

  •  productiever wil zijn
  •  verder wil groeien
  •  meer focus op het werk en klant wil 

Ontvang praktische tips die jij als ZZP'er eenvoudig toepast zodat jij zelf jouw bedrijf zo kunt inrichten om verder te groeien en je doelen bereiken.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products