Bedrijfsprofiel

Op je bedrijfspagina ga jij je brandpage inrichten. We beginnen met de handelsnaam en je merk omschrijving.

Je handelsnaam moet voldoen aan de Appwiki-richtlijnen, waarbij de handelsnaam gelijk moet zijn aan je KvK geregistreerde handelsnaam, zonder de handelsvorm zoals nv, bv of vof.

Upload hier ook je logo op bedrijfsniveau. Dit logo zal ook worden gebruikt bij alle advertenties in alle categorieën. Als je onder één handelsnaam, werkt met meerdere labels dan dien je per label een nieuw account aan te maken.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products