Zoho - don't use

Bonnetjes | Boekhouden |

Over Zoho - don't use

Wanneer je voor Zoho kiest, krijg je meer dan een enkel product. Je krijgt de toewijding van Zoho voor het continu verfijnen en verbeteren van jouw gebruikservaring. Zoho biedt waardevolle software waar je als klant graag voor wilt betalen. Veel van de producten zijn ontwikkeld om aan de eigen behoeften te voldoen, Zoho draait volledig op de eigen software. Met Zoho Expense automatiseer je onkostendeclaraties. Registreer uitgaven waar je ook bent en dien een volledig rapport in met je smartphone. Voorkom verwarring over toegestane uitgaven of bestedingslimieten. Zo zorg je dat het onkostenbeheer van je bedrijf wordt gehandhaafd.

Functionaliteiten
Prijzen

Bonnetjes

vanaf

Proefperiode: 14 dagen
Probeer Zoho 14-dagen gratis uit

CRM (US)

maandelijks $ 12,00

Proefperiode: 15 dagen
15 days free trial

CRM (UK)

maandelijks £ 12,00

Proefperiode: 15 dagen
15 days free trial

Accounts Payable (UK)

Gratis

Proefperiode:
Try it free, forever

Accounts Payable (US)

Gratis

Proefperiode:
Try it free, forever

Koppelingen

Zoho - don't use heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Offorte
Offorte
Offerte

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products