Zioo

Administratiesoftware voor ZZP'ers

screenshot Zioo
screenshot Zioo
screenshot Zioo
screenshot Zioo
screenshot Zioo

Eenvoudig bedrijfssoftware kiezen?

Download de gratis checklist software selectie en vind de beste bedrijfssoftware voor jou!

Over Zioo

Heb je een internetverbinding? Dan kun je bij Zioo terecht! Je hebt geen zelfs geen boekhoudkundige kennis nodig. Van opdrachtbevestiging tot facturatie, van uren- en ritregistratie tot je aangifte omzetbelasting; je hebt hele administratie op één plek. Overzichtelijk en intuïtief!

Platformen

Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten
Prijzen

Alternatieven

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products