SalesBreakThrough

(2)
CRM

Over SalesBreakThrough

Functionaliteiten
Prijzen

2 beoordelingen

  100% geverifieerd
10
100% zou deze app aanbevelen

SalesBreakThrough reviews

Sander Odijk 18 mei 2016 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Belangrijkste pluspunten: - Goede sales procesondersteunende software oor complexe salesprocessen voor de B2B salesorganisatie; - look and feel is eenduidig en helder waardoor hoge acceptatiegraad; - software omvat complete integrale ondersteuning voor zowel account manager, sales manager als salesdirecteur. - de consultants van SBT zijn ervaren, weten hoe het in de praktijk werkt en zetten deze kennis in optimaliseren van salesprocessen.
Ferry Ikink 21 april 2016 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Ik heb een klein sales team waarbij efficiënt werken van groot belang is. We doen online veel zaken waarbij snel handelen en je afspraken nakomen van groot belang is. We leggen alle acties vast en de integratie met Gmail en de agenda functie werkt erg goed. Tevens zetten we de oplossing in voor campagnes en cold calling waarbij de oplossing van SalesBreakThrough dit toch vaak lastig werk erg leuk maakt voor mn sales team. Voor onderweg is de App overigens ook een uitkomst. Er is veel software te koop. SalesBreakThrough onderscheidt zich door haar vakkundige begeleiding en helpt ons om de oplossingen echt werkbaar te maken en met elkaar te integreren.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products