My GPS Tracker

(420)

Kilometer- en rittenregistratie volgens eisen Belastingdienst. Speciaal voor ZZP & MKB.

Urenregistratie | Rittenregistratie
screenshot My GPS Tracker
screenshot My GPS Tracker
screenshot My GPS Tracker

Eenvoudig bedrijfssoftware kiezen?

Download de gratis checklist software selectie en vind de beste bedrijfssoftware voor jou!

Over My GPS Tracker

Het kilometer- en rittenregistratiepakket van My GPS Tracker is speciaal ontwikkeld naar de strenge eisen van de Belastingdienst. Via het My GPS Tracker webportaal genereert u automatisch een volledig sluitende kilometer- en rittenregistratie in Excel of HTML. Zo voorkomt u hoge boetes of onverwachtse naheffingen van de Belastingdienst.

Functionaliteiten
Prijzen

Rittenregistratie

vanaf € 4,49

Proefperiode: 30 dagen
Eerste 30 dagen gratis in gebruik!

420 beoordelingen

  100% geverifieerd
9
100% zou deze app aanbevelen

My GPS Tracker reviews

True Europe 15 juni 2020 om 15:03
Ik zou deze app aanbevelen
Geweldig bedrijf
peter mulder 14 juni 2020 om 15:17
Ik zou deze app aanbevelen
Super bedrijf top!!!
Abdel 8 juni 2020 om 20:51
Ik zou deze app aanbevelen
Hallo allemaal, Ik wil graag mijn dank via dit medium uitspreken aan het team van My GPS Tracker. Ik had op zeer korte tijd een tracker oplossing nodig. Bestellen zou 24 uur duren. Dat was bedrijfsmatig te laat voor mij. Dus besloot ik eens te bellen en te vragen of men kon helpen. Ik ben perfect geholpen. In 1 uur tijd kon ik een medewerker op pad sturen om een complete tracker oplossing op te halen. Tevens is mijn bijbehorende trackeraccount gepdatet, zodat ik meteen door kon gaan met waar ik even vastliep. Deze service heeft een sterke indruk op mij achtergelaten. Bedankt jongens!
Vera 29 mei 2020 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Al heel wat jaren, maak ik tot volle tevredenheid gebruik van verschillende GPS trackers. Dit bevalt heel erg goed. Contact met het bedrijf verloopt op een heel plezierige manier.
anonymous 20 maart 2020 om 11:14
Ik zou deze app aanbevelen
Ik heb 10 bedrijfsvoertuigen uitgerust met de oplossingen van My GPS Tracker. Het geeft ons veel rust in de bedrijfsvoering door te weten waar onze voertuigen zijn. Onze planners hoeven niet 10 belletjes te doen om de juiste werknemer aan te sturen. Aanzienlijke tijd en geld besparing

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products