ZZP'en als een pro

Kennissessie: ZZP'en als een pro

In deze live kennissessie delen we de inspiratie, kennis, valkuilen, mislukkingen en successen waarmee Appwiki de afgelopen drie jaar van 0 naar 1 miljoen euro omzet groeide. 

Oprichter Henk-Jan deelt onze ervaringen en geeft je praktische tips op het gebied van:

  • organisatieprincipes (hoe organiseer je werk)
  • tactieken (hoe ga je naar buiten)
  • tooling (welk gereedschap heb je nodig)
  • workflows (hoe richt je de boel in)

Na deze sessie kun je je beter focussen op je business, de kwaliteit van je werk en op je klant. Oftewel, ZZP’en als een PRO!

Wanneer mag je deze sessie niet missen?

Volg onze sessie als je een zzp'er bent die al lekker bezig is, maar:

  •  productiever wil zijn
  •  verder wil groeien
  •  meer focus op het werk en klant wil 

Doe mee en krijg praktische tips die jij als ZZP'er kunt toepassen zodat jij zelf jouw bedrijf zo kunt inrichten om lekker te groeien en je doelen te bereiken.

Wat levert het op?

Een overzicht van methodieken die je helpen om zoveel mogelijk processen te automatiseren en meer te focussen op het leveren van waarde aan je klanten. We geven je in de kennissessie alle praktische handvatten om een passend raamwerk voor jouw business te maken. 

Hoe doe je mee?

Stuur je vragen vooraf in aan ons team en wij beantwoorden deze tijdens de sessie. Na je aanmelding kun je al je vragen eenvoudig insturen.

Zijn er kosten?

Nope, we delen deze kennis 100% gratis.

Over Henk-Jan

Henk-Jan Kosse (Oldenzaal, 1985) is oprichter en eigenaar van Appwiki. Eerst begonnen als ZZP’er op de zolderkamer en later gegroeid naar een bedrijf met nu 12 medewerkers. Gedreven ondernemer met passie voor groei en effectiviteit van werken. Tijdens deze sessie laat ik je zien welke ervaringen het meest hebben bijgedragen aan het succes van Appwiki.

Bekijk mijn LinkedIn profiel

Reserveer jouw plek!

De sessie start op donderdag 25 oktober om 15.00 uur. Na je aanmelding ontvang je van ons een link waarmee je toegang krijgt tot de sessie.

 

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products